Η Team IT προσφέρει λύσεις rack για την οργάνωση χώρων εργασίας αλλά και οικίας.

 cloud_serverRack

Τα γνωστά σε όλους μας computer rooms, είναι  από τα πιο βασικά δωμάτια μιας εταιρίας. Σε αυτά τα δωμάτια συγκεντρώνεται ο σημαντικότερος εξοπλισμός της μηχανογράφησης όπως servers, switches, routers, ups και η καλωδίωση όλου του δικτύου.

Τα rack είναι απαραίτητα προκειμένου να έχετε ένα ασφαλές και λειτουργικό computer room. Μέσα στα rack μπορείτε να εγκαταστήσετε το σύνολο του εξοπλισμού της δικτύωσης σας αλλά και τους server σας. Με την βοήθεια λοιπού εξοπλισμού οργάνωσης όπως ράφια, wire managers, patch panels, κ.λ.π.  μπορείτε να διευθετήσετε τα καλώδια και να προσαρμόσετε τον εξοπλισμό σας έτσι ώστε να είναι όλα οργανωμένα και πιο ασφαλή.

Οφέλη Rack

  • Μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολύ χώρο
  • Ο εξοπλισμός σας προστατεύεται από την υγρασία, τη σκόνη και τη ζέστη
  • Είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη
  • Αποφεύγετε την ακαταστασία των καλωδίων και η συντήρηση γίνεται ευκολότερη

Τα rack είναι ένας έξυπνος τρόπος να εξασφαλίσετε τον εξοπλισμό σας, τοποθετώντας τον σωστά και κρατώντας τον οργανωμένο. Τα computer rooms χρειάζονται τέτοιου είδους οργάνωση ειδικά όταν φιλοξενούν πολλούς servers και ποικίλο εξοπλισμό.

Είδη Rack

equip-flat-pack-boitier-de-panneau-de-cablage

  • Τοίχου

Είναι σαν μεταλλικά ντουλάπια που τοποθετούνται με βίδες πάνω σε τοίχο. Είναι ιδανικά για εταιρίες που λόγω έλλειψης χώρου ο εξοπλισμός τους βρίσκεται  σε κάποιον κοινόχρηστο χώρο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν επιτοίχια rack για τον τερματισμό της καλωδίωσης και την τοποθέτηση του δικτυακού εξοπλισμού. Επίσης τοποθετείται ψηλά στον τοίχο χωρίς να εμποδίζει και να δεσμεύει χώρο.

  • Δαπέδουk_1429_200x

Είναι ιδανικά για την εγκατάσταση των server αλλά και του δικτυακού εξοπλισμού.  Λόγω της κατασκευής τους μπορούν να φέρουν μεγάλα φορτία πάνω από 1000 κιλά καθιστώντας τα ικανά να επωμιστούν και το βάρος μεγάλων UPS.

Η team IT προσφέρει λύσεις όλων των ειδών, όσον αφορά την τοποθέτηση rack για την οργάνωση χώρων εργασίας αλλά και οικίας . Οι λύσεις αυτές μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τον χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Share Button