Επώνυμες εφαρμογές γραφείου για τον εξοπλισμό υπολογιστών και διακομιστών.

Χρήση των υπολογιστών

Τα υλικά και το λειτουργικό ενός υπολογιστή ποικίλουν ανάλογα με την χρήση για την οποία προορίζονται. Κάποιοι υπολογιστές προορίζονται για επαγγελματική χρήση και κάποιοι άλλοι για προσωπική. Οι ανάγκες  των χρηστών είναι διαφορετικές και θα πρέπει να υπολογιστούν για την σωστή αγορά ενός σταθερού ή φορητού υπολογιστή.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας θα επιλέξουμε το υλικό του ώστε να μπορεί να τρέχει τις εφαρμογές και τις εντολές που εκτελούμε στην ταχύτητα που επιθυμούμε και θα εγκαταστήσουμε το λειτουργικό που επιτρέπει την σύνδεση σε δίκτυα επιχειρήσεων ή το λειτουργικό για εργασία από το σπίτι.

Απαραίτητες εφαρμογές

Ανεξάρτητα από την χρήση, απαραίτητες εφαρμογές για να είναι χρήσιμος και αποτελεσματικός ένα υπολογιστής είναι οι εφαρμογές γραφείου. Οι εφαρμογές αυτές μας επιτρέπουν να επεξεργαζόμαστε κείμενα και σχέδια, να αποστέλλουμε email, να κάνουμε μαθηματικούς υπολογισμούς, να δημιουργούμε γραφήματα και πίνακες και πολλές άλλες εργασίες που κάνουν οι χρήστες καθημερινά στην εργασία τους και όχι μόνο.

Επώνυμες εφαρμογές γραφείου

Στο διαδίκτυο διατίθενται πλήθος δωρεάν εφαρμογών που οι χρήστες μπορούν να τις κατεβάσουν και να τις εγκαταστήσουν στους υπολογιστές τους με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες τους και ταυτόχρονα να αποφύγουν το κόστος αγοράς μίας επώνυμης εφαρμογής γραφείου.

Στην πράξη όμως αποδεικνύεται ότι η επιλογή μίας δωρεάν εφαρμογής δεν είναι και τόσο καλή λύση, ειδικά για τους χρήστες που κάνουν επαγγελματική χρήση του υπολογιστή τους. Τα προβλήματα σταθερότητας που εμφανίζονται κατά τη συνεχή χρήση, η ασυμβατότητα αρχείων άλλων χρηστών και η έλλειψη απαραίτητων δυνατοτήτων, δημιουργούν πραγματικό πονοκέφαλο στο χρήστη καθώς διακόπτεται η ροή εργασίας του κάθε λίγο προκειμένου να βρει εναλλακτικούς τρόπους για να κάνει τη δουλειά του.

Η TeamIT συμβουλεύει τους χρήστες πού δεν παίζουν με την δουλειά τους και τον χρόνο τους, να εξοπλίσουν τους υπολογιστές τους με επώνυμες εφαρμογές γραφείου με σκοπό να έχουν έναν αξιόπιστο υπολογιστή έτοιμο κάθε στιγμή να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Τα οφέλη αγοράζοντας επώνυμες εφαρμογές από την TeamIT είναι πολλά, κάποια από αυτά είναι η υποστήριξη των προϊόντων από τους εκπαιδευμένους τεχνικούς μας, η έκδοση συνεχών αναβαθμίσεων και η συμβατότητα αρχείων άλλων χρηστών.

Share Button