Προμηθευτείτε μηχανές γραφείου τελευταίας τεχνολογίας για επαγγελματική αλλά και για οικιακή χρήση.

Επιλέγοντας τον σωστό εκτυπωτή

HP-color-Laserjet-CM2320-Multi-function-Printer-seriesΗ TeamIT προμηθεύει εκτυπωτές και πολυμηχανήματα όλων των μεγάλων εταιρειών για επαγγελματική αλλά και για οικιακή χρήση. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα εκτυπωτικών και πολλαπλών χρήσεων μηχανών, μπορείτε να διαλέξετε τον δικό σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα κύρια χαρακτηριστικά των μηχανών αυτών που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν πριν καταλήξετε είναι: το είδος εκτύπωσης (ασπρόμαυρής ή έγχρωμης), το μέγεθος σελίδας (Α4 ή Α3), απλός εκτυπωτής ή πολλαπλών λειτουργιών και βασικότερο όλων την τεχνολογία εκτύπωσης (Inject ή Laser)

  • Εκτυπωτές Inject

    Αυτοί οι εκτυπωτές λειτουργούν με ψεκασμό μελάνης. Οι εκτυπωτές inject είναι γνωστοί για την ταχύτητά τους και για την ποιότητα των εκτυπώσεών τους. Είναι οικονομικοί και ελαφροί αλλά δεν έχουν κατασκευαστεί για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου, αυτό τους καθιστά ιδανικούς για οικιακή χρήση.

  • Εκτυπωτές Laserxerox-phaser-3435-laser-printer

    Οι εκτυπωτές Laser χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των φωτοτυπικών μηχανών πέτυχαν να είναι ακόμα πιο γρήγοροι από τους inject , με πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης και ικανότητα να παράγουν εκτυπώσεις μεγάλου όγκου έγιναν οι πιο δημοφιλής εκτυπωτικές μηχανές. Σήμερα χρησιμοποιούνται ευρέως για επαγγελματική χρήση αλλά και για οικιακή.

Η TeamIT μπορεί να σας προσφέρει εκτυπωτές ασπρόμαυρους, υψηλής ποιότητας έγχρωμους, βαρέως τύπου, καθώς και εκτυπωτές για το σπίτι και πολλά άλλα είδη.

Οφέλη Laser εκτυπωτών

Η TeamIT επιλέγει ώς καλύτερη λύση για εκτυπώσεις στο σπίτι αλλάhow-it-works-laser-printer και στην επιχείρηση τους laser εκτυπωτές. Αυτοί οι εκτυπωτές είναι γνωστοί για την ταχύτητά τους και την ικανοποιητική εκτύπωση γραφικών. Λόγο της laser τεχνολογίας τους καταναλώνουν λιγότερο γραφίτη για την αποτύπωση της εικόνας πάνω στο χαρτί συγκριτικά με το μελάνι που σπαταλούν οι inject εκτυπωτές. Ένα πλεονέκτημα είναι και η χρήση γραφίτη αντί μελανιού. Το μελάνι σε ένα εκτυπωτή inject αν δεν χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στεγνώνει με αποτέλεσμα να κολλάνε οι κεφαλές και ο εκτυπωτής να αχρηστεύεται. Ο γραφίτης από την άλλη δεν στεγνώνει και είναι έτοιμος για χρήση όσο σπάνια και αν τυπώνετε.

Έξυπνη λύση για το σπίτι είναι και η αγορά ενός laser πολυμηχανήματος, ειδικά χρήσιμα για τους επαγγελματίες που δουλεύουν και στο σπίτι. Λόγω των λειτουργιών τους σας επιτρέπουν να εργάζεστε στο σπίτι σαν να είσαστε στο γραφείο, σας δίνουν την δυνατότητα να βγάλετε φωτοτυπία, να σαρώσετε και αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας ένα έγγραφο η και ακόμα να το στείλετε με ένα fax. Όλα αυτά μπορεί να τα κάνει ένα και μόνο μηχάνημα καταλαμβάνοντας πολύ λίγο χώρο .

Share Button