Εγκαταστήστε ένα ασφαλές ασύρματο δίκτυο στην εταιρεία σας και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματά του.

wireless-networking-01 Σύνδεση χωρίς καλώδιο

Ένα ασύρματο δίκτυο είναι ο χώρος όπου μπορείτε να συνδεθείτε με το World Wide Web από οποιαδήποτε συσκευή έχει την δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, για παράδειγμα κινητά, laptop, tablet. Τα ραδιοκύματα είναι υπεύθυνα για τη μετάδοση εντός του συγκεκριμένου χώρου. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το WI-FI σε οποιοδήποτε τοπικό κατάστημα καφέ, ένα ξενοδοχείο, μια επιχείρηση, ή ακόμα και στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει ότι έχετε βιώσει την ασύρματη δικτύωση.

Εγκατάσταση των ασύρματων δικτύωνzoom_TD-W8960N-New----TD-W8960N_4-0-02-752

Τα ασύρματα δίκτυα χρησιμοποιούνται ευρέως σε σπίτια, εμπορικά κέντρα ή ακόμα και σε επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες. Η διευκόλυνση αυτή επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν ανεξάρτητα από τον τόπο και τον χρόνο. Η δημιουργία ενός ασύρματου δικτύου δεν είναι μεγάλη υπόθεση, ειδικά όταν παίρνετε υπηρεσίες από τους επαγγελματίες της Team IT. Ο εξοπλισμός που απαιτείται ποικίλει ανάλογα με τον χώρο και τις ανάγκες σας

Οφέλη των ασύρματων δικτύων

Οι επιχειρήσεις χάρη στα ασύρματα δίκτυα προσφέρουν μεγάλη ευκολία σε προσωπικό και πελάτες . Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα πλεονεκτήματα των ασύρματων δικτύων σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον:

  • Η κινητικότητα είναι ένα από τα κύρια οφέλη της ασύρματης σύνδεσης. Οι επαγγελματίες δεν χρειάζεται να καθηλώνονται στα γραφεία τους για να έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους. Μέσα από τις ασύρματες συνδέσεις, μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αρχεία και δεδομένα από παντού.
  • Με τα ασύρματα δίκτυα, οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αρχεία στους συνεδριακούς χώρους που χρησιμοποιούν τις κινητές συσκευές τους πάρα πολύ. Μπορούν να έχουν πρόσβαση ακόμη και στα αρχεία δεδομένων από διαφορετικές τοποθεσίες. Αυτό είναι μια σημαντική συμβολή στην παραγωγικότητα των εργαζομένων.
  • Τα ασύρματα δίκτυα είναι ασύρματα βέβαια, πράγμα που σημαίνει δεν απαιτείται καμία καλωδίωση. Η εικόνα και η λειτουργία ενός γραφείου δεν επιβαρύνεται με τη καλωδίωση του δικτύου και το κόστος εγκατάστασης της ασύρματης δικτύωσης είναι φθηνότερη σε σχέση με της ενσύρματης.
  • Τα ασύρματα δίκτυα στο χώρο εργασίας προσφέρουν μεγάλη ευελιξία καθώς τυχών αλλαγές των γραφείων ή κινητικότητας υπαλλήλων σε άλλους ορόφους δεν επηρεάζονται από το ασύρματο δίκτυο.

Ένα ασφαλές ασύρματο δίκτυο μπορεί να σας προσφέρει ελευθερία κινήσεων οπουδήποτε στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Μπορείτε να κινείστε με οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει ασύρματη δικτύωση (WIFI) και να εξακολουθείτε να έχετε internet και πρόσβαση στο δίκτυο.

Share Button