Υπολογιστές και ταμπλέτες για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Επώνυμες λύσεις μεγάλων κατασκευαστών άλλα και custom λύσεις για τις δικές σας μοναδικές ανάγκες.

dell-inspiron-one-23-630px-590x325  Ηλεκτρονικοί υπολογιστές από την TeamIT

Οι υπολογιστές στις μέρες μας έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας και σχεδόν μας είναι απαραίτητοι, τους χρησιμοποιούμε για να εργασθούμε αλλά και να ψυχαγωγηθούμε. Είτε πρόκειται για ένα σπίτι ή ακόμα και για την πιαο μικρή επιχείρηση, θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή. Η TeamIT παρέχει και υποστηρίζει επώνυμους υπολογιστές και tablets για όλες τις χρήσεις. Για περιπτώσεις που χρειάζονται κάτι πιο εξειδικευμένο τότε συναρμολογούμε εμείς τον υπολογιστή σας βάσει των απαιτήσεών σας.

Λύσεις υπολογιστών

Για την αγορά ενός υπολογιστή για οικιακή χρήση θα πρέπει να λάβει κάποιος υπόψιν του μερικά σημαντικά τεχνικά στοιχεία. Οι αγοραστές θα πρέπει να αναρωτηθούν για την επεξεργαστική του ισχύ, τη χωρητικότητα του δίσκου, το μέγεθος της μνήμης, και πολλά άλλα που φέρνουν πονοκέφαλο. Με την σωστή καθοδήγηση από τους τεχνικούς μας, η επιλογή του υπολογιστή που θα αγοράσετε γίνεται απλή υπόθεση.
Η αγορά υπολογιστών για μια επιχείρηση είναι τελείως διαφορετική υπόθεση. Σε μια εταιρεία όπου οι υπολογιστές φορτώνουν πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα και τρέχουν προγράμματα ERP και CRM, χρειάζονται εξαιρετικά αποτελεσματικούς υπολογιστές υψηλής απόδοσης. Οι τεχνικοί της TeamIT αφού καταγράψουν τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των εφαρμογών σας, θα σας προτείνουν εκείνους τους υπολογιστές που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας.

Φορητοί υπολογιστές και ταμπλέτεςimages

Laptop_500Η TeamIT παρέχει επώνυμους φορητούς υπολογιστές και ταμπλέτες από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές και σε μεγάλη ποικιλία για οικιακή και για επαγγελματική χρήση. Για τους επαγγελματίες που χρειάζονται φορητό υπολογιστή με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ώστε να καλύψουν τις απαιτήσεις της εργασίας τους, η TeamIT προσφέρει προσαρμοσμένες τεχνολογικές λύσεις που θα αναβαθμίσουν τον παλιό η τον καινούριο φορητό σας υπολογιστή.

Share Button