Η Team IT παρέχει ποικιλία περιφερειακών υπολογιστών και UPS για την κάλυψη αναγκών οικιακών αλλά και επαγγελματικών εγκαταστάσεων.

 Περιφερειακά Υπολογιστών

Τα περιφερειακά υπολογιστών είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του υπολογιστή σας. Είτε πρόκειται για οικίες, επιχειρήσεις ακόμα και για computer rooms, όλοι χρειάζονται ανάλογες περιφερειακές συσκευές. Τα περιφερειακά αυτά ουσιαστικά, είναι διάφορες συσκευές που σας επιτρέπουν να εκτελείτε τις λειτουργίες εισόδου και εξόδου του υπολογιστή σας. Χωρίς αυτές τις συσκευές οι υπολογιστές δεν θα ήταν καθόλου λειτουργικοί και η χρήση τους θα ήταν περιορισμένη.

Παρακάτω η λίστα με τις πιο κοινές περιφερειακές συσκευές:

Περιφερειακά εισόδουkeyboard-computer-mouse-office-peripheral

Είναι οι συσκευές όπως το πληκτρολόγιο, το ποντίκι, το scanner, τα οπτικά μέσα, κ.α. Αυτές οι συσκευές προορίζονται για να μας επιτρέπουν να εκτελούμε εντολές του υπολογιστή, να μεταφέρουμε και να αποθηκεύουμε δεδομένα.51MF4105AA002-600x600

Περιφερειακά εξόδου

Σε αυτήν την κατηγορία κατατάσσονται από τις πιο κοινές αλλά και απαραίτητες συσκευές όπως οθόνες, ηχεία, εκτυπωτές, κ.α.

Άλλα Περιφερειακά

imagesΚάποια περιφερειακά παίζουν τον ρόλο και των δύο κατηγοριών. Αυτές οι συσκευές μπορούν να μεταφέρουν δεδομένα και πληροφορίες από και προς τον υπολογιστή σας. Σκληροί δίσκοι, flash drives και δίσκοι USB είναι ορισμένες από τις συσκευές. Χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση αρχείων στον υπολογιστή σας και την μεταφορά τους. Με τους εξωτερικούς δίσκους USB μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας και να τα φυλάσσετε σε ασφαλή τοποθεσία. Οι Ασύρματες συσκευές, όπως τα Wi-fi Routers και τα Access Points,  χρησιμοποιούνται και αυτά για τη μεταφορά δεδομένων, χωρίς όμως τη σύνδεση καλωδίου ή κάποιου άλλου φυσικού μέσου αλλά ασύρματα. Είναι πολύ διαδεδομένες στις μέρες μας και επιλέγονται λόγω της ευκολίας που παρέχουν τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

Τα μικρόφωνα και τα ακουστικά είναι και αυτά συσκευές που σας επιτρέπουν να στείλετε και να λάβετε δεδομένα από και προς τον υπολογιστή, όχι με την μορφή αρχείων αλλά με την μορφή εικόνας και ήχου.

Απαραίτητες πλέον συσκευές σε μια επιχείρηση είναι ταUPS. Τροφοδοτώντας συνεχώς τον υπολογιστή σας με ποιοτικό ρεύμα  όχι μόνο προστατεύει τον υπολογιστή σας αλλά διασφαλίζει τη συνεχή λειτουργία του αποτρέποντας να χαθεί η δουλεία σας από μία διακοπή ρεύματος. Διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και ισχύ με σκοπό να καλύψουν έναν και μόνο υπολογιστή, το computer room, μέχρι και να υποστηρίζει ολόκληρο το σύστημα μηχανογράφησης της επιχείρησης.B007ZT2KKM_02

Είτε πρόκειται για οικιακό είτε για επαγγελματικό εξοπλισμό η Team IT μέσα από μία μεγάλη γκάμα περιφερειακών μπορεί να προμηθεύσει και να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της. Μπορεί επίσης να εξοπλίσει με UPS την επιχείρησή σας προστατεύοντας την δουλειά σας και αυξάνοντας τον χρόνο ζωής των υπολογιστών σας.

Share Button