Η Team IT επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη γκάμα Nas storages μπορεί να σας προσφέρει την λύση εκείνη που θα είναι ιδανική για να καλύψει τις ανάγκες τις επιχείρησή σας ακόμα και του σπιτιού σας.

NAS Storage

Κάθε φορά που μιλάμε για συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας είναι τα NAS Storages. Πρόκειται για ένα μέσo αποθήκευσης δεδομένων που μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε ένα δίκτυο υπολογιστών με σκοπό να παρέχει πρόσβαση σε όλους τους υπολογιστές του δικτύου. Ένα NAS είναι κάτι περισσότερο από έναν κοινόχρηστο δίσκο.  Χάρη στο λειτουργικό του σύστημα  παρέχει τις υπηρεσίες του όλο το 24ώρο και ταυτόχρονα ελέγχει την πρόσβαση και προστατεύει τα δεδομένα της επιχείρησής σας.

Nas Storages  από την Team IT

Η Team IT επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη γκάμα Nas storages μπορεί να σας προσφέρει την λύση εκείνη που θα είναι ιδανική για να καλύψει τις ανάγκες τις επιχείρησή σας ακόμα και του σπιτιού σας. Τα storages αυτά επιτρέπουν στους χρήστες να αποθηκεύουν και να ανταλλάζουν δεδομένα εύκολα και γρήγορα. Επίσης αυξάνουν το επίπεδο  ασφάλεια με τις πρόσθετες λειτουργίες τους για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης δεδομένων.

Όλα τα κρίσιμα αρχεία μίας επιχείρησης θα πρέπει να φυλάσσονται σε μέσα αποθήκευσης NAS.  Oι χρήστες λόγο ευκολίας σώζουν τα αρχεία τους στην επιφάνεια εργασίας, σε εξωτερικούς δίσκους, η ακόμα και σε flash drives, τα μέσα αυτά δεν παρέχουν κανένα είδους ασφάλεια και αργά η γρήγορα θα χαλάσουν με αποτέλεσμα ο χρήστης να χάσει τα αρχεία του.

Σημαντικά δεδομένα έχουμε όλοι μας και για προσωπική χρήση, όπως αρχεία και φωτογραφικό υλικό που συγκεντρώνουμε με τα χρόνια, σε κινητά, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, Tablet, κ.α. Μπορούμε να σας προτείνουμε ένα NAS storage για οικιακή χρήση, μικρό σε διαστάσεις και δυνατότητα σύνδεσης με όλες τις συσκευές σας ώστε οι πολύτιμες οικογενειακές  φωτογραφίες σας να φυλάσσονται σε ένα ασφαλές μέρος.

Ασφάλεια Δεδομένων

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να είναι προετοιμασμένες για την στιγμή που θα συμβεί το μοιραίο, να χαλάσει ένας δίσκος, να καεί ένας Server, ή το σύστημα να κολλήσει από κάποιον ιό με αποτέλεσμα τα δεδομένα των χρηστών να μην είναι πια προσβάσιμα. Τα NAS Storages χρησιμοποιώντας την τεχνολογία RAID δημιουργούν τον αποθηκευτικό τους χώρο μέσω μιας συστοιχίας δίσκων, ώστε και ένας δίσκος να χαλάσει λόγο αστοχίας υλικού τα δεδομένα σας να παραμείνουν ανέπαφα. Η αντικατάσταση του δίσκου γίνεται με το NAS σε λειτουργία έτσι οι χρήστες δεν  σταματούν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους.

Η Team IT μπορεί να σας παρέχει συσκευές αποθήκευσης NAS σύμφωνα με τις  εξατομικευμένες ανάγκες της επιχείρησης σας. Προσαρμόζουμε το μέγεθος και των αριθμό των δίσκων ανάλογα με τον όγκο δεδομένων σας, ρυθμίζουμε αυτόματες διαδικασίες για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και δημιουργούμε χρήστες ώστε να ταυτοποιείται η είσοδος του χρήστη. Υπάρχουν Ποικίλες NAS λύσεις. Η team IT σίγουρα μπορεί να σας προτείνει μία ανάλογα με τις απαιτήσεις και τα χρήματα που διαθέτετε με σκοπό να διαφυλάξετε τα πολύτιμα αρχεία σας.

Share Button